Gratis verzending vanaf: € 50 in BE  -  € 75 in NL

Workshop Bloemenkroon

 

Workshop bloemenkroon maken

Ben je voor jezelf of je dochter nog op zoek naar een origineel accessoire om jullie outfit voor een trouw-, lente- of communiefeest compleet te maken? Of wil je deze zomer eens een leuke mama/dochter fotoshoot doen? Dan mag een prachtige bloemenkroon zeker niet ontbreken!

Daarom organiseren wij samen met Atmosfaere, een ouder-kind workshop waarin jij en je mini elk de basis leert maken voor een bloemenkroon. Deze vullen jullie dan volledig aan met bloemen in kleuren en geuren naar keuze.
Naargelang de mogelijkheden van je kind maakt zij ook een volledige kroon of een bloemen-accessoire voor in het haar.

Wie geeft de workshop?
Elien van Confiture aux Myrtilles legt jullie van A tot Z uit hoe je zelf een bloemenkroon maakt, en dit met verse seizoensbloemen.
Intussen beleven jullie samen een gezellige middag en genieten jullie van een drankje, gebak en 10% korting op jullie aankopen in de winkel van Atmosfaere en in de webshop van Mini & Madam.


Voor wie?
Voor kinderen vanaf 7 jaar met ouder (of tante, meter, grootmoeder,...)


Wanneer?
Op zaterdag 24 maart 2018 van 14u tot ca. 17u.


Waar?
Bij Atmosfaere, Antwerpsestraat 133 te 2500 Lier, een gezellige winkel met de leukste geschenken, woondecoratie en papierwaren.


Prijs?
€ 75 euro per koppel (incl. BTW)

In deze prijs is inbegrepen:

- 3u durende workshop
- Al het materiaal en verse seizoensbloemen voor twee bloemenkronen
- Hapje en een drankje
- Mini & Madam goodiebag, inclusief kortingsbon van 10% die je vrijblijvend kan besteden in de webshop van Mini & Madam.
-10% korting op je aankopen in de winkel van Atmosfaere. 


Inschrijven
Stuur een mailtje naar info@atmosfaere.be of schrijf je in via de website van Atmosfaere. Je zal dan de nodige info ontvangen met betrekking tot de overschrijving van je inschrijvingsgeld. Je bent pas definitief ingeschreven nadat Atmosfaere jouw inschrijvingsgeld ontvangen heeft. Inschrijvingen kunnen niet geannuleerd worden, wij danken voor je begrip hiervoor. Het is steeds mogelijk om in dit geval iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen.

Zoeken in de shop