Gratis verzending vanaf: € 50 in BE  -  € 75 in NL

Betaling, Verzending en Retour

Veilige betaling

Mini & Madam biedt je de keuze tussen onderstaande betaalmethoden:

- Kredietkaart: Visa en Mastercard

- Bancontact

- Maestro

- Ideal (voor Nederlandse klanten)

- PayPal

- Via overschrijving op rekeningnummer BE16 3770 7714 7874. Indien je voor deze optie kiest, kan je hieronder de instructies raadplegen. Bovendien kan je de instructies ook raadplegen tijdens het afrekenen in de shop of in de bestelbevestiging die je per e-mail ontvangt.

Overschrijvingsinstructies:

Indien je kiest voor een manuele bankoverschrijving, dan dien je het bedrag binnen de 2 dagen na besteldatum over te schrijven op rekeningnummer BE16 3770 7714 7874, met vermelding van je ordernummer, t.a.v. Mini & Madam, Mechelsesteenweg 54, 1933 Sterrebeek, België.

Jouw pakje wordt onmiddellijk opgestuurd zodra Mini & Madam je betaling heeft ontvangen (tenzij je gekozen hebt voor afhaling). Je ontvangt je pakje dan 1 tot 3 werkdagen volgend op de verzenddatum.

Indien er na 6 dagen nog geen betaling is ontvangen, dan worden de artikelen terug in de shop geplaatst. Je wordt hier uiteraard van op de hoogte gesteld.

 

Bescherming van jouw persoonlijke gegevens:

Mini & Madam doet er alles aan om je persoonlijke gegevens en kredietkaartgegevens te beschermen tegen ongeautoriseerd gebruik.

Om de online betalingen veilig te laten verlopen werkt Mini & Madam samen met het beveiligde online betaalplatform Mollie. Op deze manier zijn al jouw gevoelige gegevens afgeschermd voor derden. Mini & Madam heeft zelf ook geen toegang tot jouw betaalgegevens.

Vervolgens wordt jouw persoonlijke informatie, die je ons meedeelt via de webwinkel van Mini & Madam, beschermd via SSL- technologie (Secure Socket Layer technologie).

Deze SSL - technologie maakt het mogelijk om een veilige verbinding te maken tussen de server van Mini & Madam en jouw browser. Veilige websites kan je steeds herkennen door het "slotje" en de "https"-vermelding in de browserbalk van de website.

 

 

Snelle verzending

Voor de levering van de pakjes doet Mini & Madam beroep op Bpost en DPD.

Alle zendingen kunnen opgevolgd worden met een tracking nummer.

Leveringen gebeuren standaard van maandag tot en met vrijdag. 

Bestellingen kunnen ook steeds gratis afgehaald worden bij Mini & Madam in Sterrebeek. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden op het nummer 0497 83 52 75 of via email: magaly@minienmadam.be

 

En omdat Mini & Madam het fijn vindt om voor veel geluksmomentjes te zorgen, worden alle bestellingen met heel veel liefde als een mooi kadootje ingepakt.

 

1. Levering in België: GRATIS vanaf € 50 

 • Levertermijn: 1 - 3 werkdagen

 • Levering thuis/op kantoor met Bpost en DPD: € 4,95

 • Afhaling te Sterrebeek: gratis

 

2. Levering in Nederland: GRATIS vanaf € 75

 • Levertermijn: 1 - 3 werkdagen

 • Levering thuis/op kantoor met Bpost en DPD: € 6,5

 

3. Delivery to Germany:

 • Delivery at home/office with DPD: € 9,5


4. Delivery to France:

 • Delivery at home/office with DPD: € 12,95


5. Delivery to Luxembourg:

 • Delivery at home/office with DPD: € 10,5

 

6. Delivery to United Kingdom:

 • Delivery at home/office with DPD: € 13.95

 

7. Andere Europese landen / Other European countries:

Stuur Mini & Madam een e-mail met vermelding van welke artikelen je graag wenst te bestellen en we geven je zo spoedig mogelijk de verzendkosten door.

Thank you for sending an email to Mini & Madam mentioning the goods you would like to purchase, we will get back to you soon regarding the shipping costs.

 

Voor meer informatie kan je onze Algemene Voorwaarden raadplegen op de website.

  

 

Retour

Natuurlijk hoopt Mini & Madam jou enkel blij te kunnen maken met jouw pakje. Toch kan het zijn dat je niet helemaal tevreden bent over je aankoop. In dat geval kan je het artikel, zonder opgave van reden retourneren. 

De kosten voor de retourzending zijn dan voor jouw rekening. Wij danken je alvast voor je begrip hiervoor.

Goederen kunnen ook persoonlijk geretourneerd worden op het bezoekadres van Mini & Madam:

 

Stap 1

Meld bij Mini & Madam dat je een artikel niet wenst te houden. Je kan dit op 2 manieren doen:

 • Stuur Mini & Madam, binnen de 14 dagen vanaf de dag volgend op de dag van de levering, een e-mail (magaly@minienmadam.be) met de vermelding dat je afziet van je aankoop. Gebruik hiervoor de onderstaande template.

 • Je kan ook, op basis van onderstaande template, een retourformulier schriftelijk opstellen en per post opsturen naar Mini & Madam, Mechelsesteenweg 54, BE-1933 STERREBEEK, BELGIË.

Retour template:

Aan:

Mini & Madam

Mechelsesteenweg 54

BE-1933 STERREBEEK

BELGIË

magaly@minienmadam.be

 

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

Besteld op (*)/Ontvangen op (*):

Ordernummer:

Rekeningnummer consument(en): (zelfde rekeningnummer als bij de betaling)

Naam/Namen consument(en) :

Adres consument(en) :

E-mail consument(en):

Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend):

Datum :

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

 

Stap 2

Je ontvangt via e-mail een bevestiging van jouw verzoek. Indien je geen bevestiging krijgt binnen de 2 dagen, kan er iets misgelopen zijn. Je kan ons dan telefonisch contacteren op het nummer +32 (0) 4 97 83 52 75 of per e-mail magaly@minienmadam.be.

 

Stap 3

Stuur de ongebruikte goederen, samen met de originele factuur, terug naar Mini & Madam op het onderstaand adres. De goederen dienen afgeleverd te zijn binnen de 14 dagen vanaf de dag volgend op de dag dat je ons hebt meegedeeld dat je afziet van je aankoop.

Je kan de artikelen alleen retourneren indien ze aan de onderstaande voorwaarden voldoen, zodat Mini & Madam ze in piekfijne staat aan iemand anders kan aanbieden:

 • De goederen zijn in ongebruikte/ongedragen en originele staat;

 • Goederen mogen enkel in die mate uitgepakt zijn als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Teruggestuurde kleding mag dus gepast zijn, maar mag niet gebruikt zijn;

 • De goederen mogen niet gewassen zijn;

 • De goederen zijn vergezeld van alle toebehoren en gebruiksaanwijzingen;

 • De goederen zijn vrij van vlekken en/of (geur)sporen van make-up, parfum, rook …;

 • De goederen zijn vergezeld van de bijhorende verpakking;

 • Eventuele aanwezige labels dienen nog aangehecht te zijn;

 • De goederen dienen in een voldoende beschermende verzendverpakking verstuurd te worden. Je kan hiervoor eventueel gebruik maken van de originele verzendverpakking.

Mini & Madam behoudt zich het recht om artikelen op grond van bovengenoemde punten of bij vermoedelijk gebruik te weigeren. In dat geval blijven de goederen eigendom van de koper.

  Te laag gefrankeerde retourzendingen worden niet teruggenomen, ongeacht de reden van retour. Mini & Madam is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte of beschadigde retourzendingen. De retourzending valt dan ook onder volledige verantwoordelijkheid van de koper.

   

  Retouradres:

  Mini & Madam

  Mechelsesteenweg 54

  BE-1933 STERREBEEK

  BELGIË

   

  Stap 4

  Nadat Mini & Madam het pakket goed heeft ontvangen en gecontroleerd wordt het aankoopbedrag binnen de 14 dagen teruggestort op jouw rekening. Indien je de volledige bestelling retourneert, storten wij ook de eventuele oorspronkelijk betaalde verzendkosten (geen verzendkosten van de retour) terug op jouw rekening.

  Voor de terugbetaling wordt hetzelfde betaalmiddel gebruikt als waarmee jij de aankoop oorspronkelijk hebt betaald, tenzij je instemt met een andere methode. In ieder geval zullen er voor de terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

  Goederen die niet vallen onder het retourrecht:

  • Afgeprijsde artikelen

  • Cadeaubonnen

  • Goederen die duidelijk persoonlijk van aard zijn

  • Goederen die door Mini & Madam tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument

  • Goederen die snel kunnen bederven of verouderen

  • Audio- en video-opnamen of software waarvan de verzegeling verbroken werd

  • Bij verzegelde producten: wanneer de verzegeling verbroken/beschadigd is

  • Goederen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden

  Wij behouden ons het recht tot weigering van terugname, indien wij vermoeden dat het product beschadigd of gebruikt werd door de klant.

  Zoeken in de shop