Gratis verzending vanaf: € 50 in BE  -  € 75 in NL

Klaar voor een zomerbar met je mini? Check dan zeker even deze!

Magaly Van Cutsem

Geschreven op juni 22 2017

O jawel! Zomerbars bij de vleet waar onze mini’s welkom zijn!  Toch zijn er enkele unieke toppertjes bij, en deze wil ik maar al te graag met jullie delen: Komeet, Bar Laar, Café Jardin, Zandzibaar, BARàBAZ en last but not least Bar Botaniek. Instant zomergevoel verzekerd!

 

Komeet
Een culinaire zomerbar in Mechelen dat vorig jaar als een komeet is ingeslagen, het mag gezegd worden! En het vervolg van Komeet is zelfs nog beter: speciaal voor onze mini’s werd er dit jaar ook een speeltuin gebouwd. Aan activiteiten geen gebrek: showcooking, strandspelen, kindertheater, waterspelletjes, hoogteparcours… maar gewoon ook heerlijk luieren en genieten van de lekkerste streetfood en aangepaste kindermenu's … Een bezoekje waard, niet?

>> van 23 juni tot 20 augustus op vrijdag, zaterdag en zondag <<

 (Foto's: Komeet Mechelen)

 

Bar Laar
Het is er heerlijk vertoeven, bij Bar Laar te Schelle. Ietwat verdoken in het groen, met schaduwrijke plekjes, gezellige lampjes,... zet er nog een cabanna met hangmatten, lounch zetels, en een springkasteel bij, en je hebt de ideale zomerbar voor jou en je mini!

En o ja, wat dacht je van een gratis optreden van de Ghost Rockers in het bos? Yep, dat dacht ik al, allen daarheen dus op 5 augustus!

 

>>Van 9 juni t.e.m. 20 augustus, op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag<<

 (Foto's: Kenny Van Cutsem)

  

Café Jardin
Ergens in het hart van Tervuren ligt Café Jardin, een gezellige tuin dat verborgen ligt achter enkele huizen. Een zomerbar in een intiem kader, waar de nadruk gelegd wordt op het genieten van elkaars gezelschap en sfeervolle muziekoptredens. Elke vrijdag kan je hier komen proeven van een nieuw food thema, dus smullen maar!

>> Elke vrijdag tot 5 augustus <<

 (Foto's: Café Jardin Tervuren)

 

Zandzibaar
Klinken de woorden ‘beachvolley’, ‘lounge’, ‘kubb’, je als muziek in de oren? Neem dan gauw een kijkje bij Zandzibaar. Deze zomerse beachbar in Betekom is ideaal gelegen naast een speeltuin, ruimte genoeg dus voor je kids om zich uit te leven. Houd ook alvast 29 juli vrij in je agenda voor het ZandziRakkers event: een themadag in het teken van onze mini’s met, naast de bestaande activiteiten, grimme en een springkasteel!

>> Van 19 juli t.e.m. 29 juli <<

 

 (Foto's: Beach Club Zandzibaar)

 

BARàBAZ
Kom tot rust onder één van de treurwilgen, geniet van een intiem akoestisch concert of neem een hap van je Würst 'haute dog', … dit, en nog veel meer, in het pittoresk stukje park van Bazel dat sfeervol is ingericht met lampenkappen en zeteltjes. Troeven genoeg dus om met je mini eens te gaan piepen bij BARàBAZ!

>> 12, 13 en 14 augustus <<

 

  (Foto's: BARàBAZ)

 

 

Bar Botaniek
Twee zussen die een zomerbar openen op de plek waar ze zijn opgegroeid. Een plek waar ze hun geluksmomentjes hebben beleefd. Een plek waar ze als kind de eendjes brood gaven en met de kippen van de glijbaan gleden...

En deze speciale plek willen ze heel graag met ons delen.

Bar Botaniek ligt in de sfeervolle tuin van een authentieke Kortrijkse hoeve. Een charmevolle plek waar je heerlijk kan verpozen met je mini. Schrijf je ook zeker in voor de gezellige Picknick, je hoeft dan enkel nog maar je picknickdeken mee te brengen! 

>> Van 2 juni tot en met 1 oktober, overwegend op vrijdag, zaterdag en zondag <<

(Foto's: Bar Botaniek)

Andere artikels

Zoeken in de shop